duminică, 24 septembrie 2023
23.8 C
Lugoj
spot_img

Femeie atacata de fostul concubin. Lugojeanul a spart usa locuintei si a batut-o

Data:

spot_img
spot_img

Un barbat de 34 de ani a fost retinut de politistii din Lugoj, dupa ce a facut un scandal monstru, intr-un cartier din oras.

Barbatul a distrus o usa de la locuinta si a intrat peste fosta iubita.

“Politistii Biroului de Ordine Publica din cadrul Politiei Municipiului Lugoj, au fost sesizati de o femeie in varsta de 28 de ani, cu privire la faptul ca, in cursul zilei, fostul concubin, in varsta de 34 de ani, ar fi agresat-o fizic. De asemenea, barbatul ar fi patruns in locuinta, fara permisiunea femeii, distrugand usa. Politistii s-au deplasat de urgenta la fata locului, constatand ca cele sesizate se confirma, agresorul fiind condus la sediul Politiei Municipiului Lugoj pentru audieri. In urma probatoriului administrat in cauza, banuitul a fost retinut pentru 24 de ore, sub aspectul savarsirii infractiunilor de lovire sau alte violente”, „violarea de domiciliu” si „distrugere. De asemenea, fata de acesta a fost emis un ordin de protectie provizoriu, prin care i se interzice sa se apropie la o distanta mai mica de 100 m fata de femeie, domiciliul sau locul de munca al acesteia.”, au anuntat oamenii legii.

Barbatul a fost introdus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul I.P.J. Timis, cercetarile fiind continuate in vederea luarii masurilor legale care se impun.

spot_img

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII