duminică, 26 martie 2023
8.9 C
Lugoj
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

In cursul zilei de luni autospecialele politiei vor circula cu semnalele luminoase in functiune. Politistii anunta o saptamana plina de controale atat la Lugoj, cat si in localitatile invecinate

Data:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

”Pentru ca viteza, alcoolul la volan, abaterile savarsite de catre pietoni în trafic si neacordarea prioritatii de trecere reprezinta unele dintre principalele cauze care conduc la accidente pe drumurile publice, Politia Romana va intensifica actiunile în strada,  în perioada 13 – 19 noiembrie.Obiectivul principal al politistilor este salvarea de vieti si prevenirea accidentelor rutiere prin depistarea si sanctionarea celor care pun în pericol siguranta traficului”, au anuntat reprezentantii Politiei Romane. În cele 7 zile, politistii vor organiza filtre si actiuni în strada, utilizand aparate radar. Planul cuprinde 5 etape.

 În ziua de 13 noiembrie, pe soselele din tara si pe autostrazi, politistii  rutieri si de ordine publica vor utiliza permanent semnalele luminoase ale autospecialelor. Toti conducatorii de autovehicule verificati vor fi testati în vederea depistarii si sanctionarii faptelor de conducere pe drumurile publice a autovehiculelor de catre persoane aflate sub influenta bauturilor alcoolice.

 Ziua de 14 noiembrie va fi dedicata combaterii neacordarii prioritatii de trecere pietonilor. Pe parcursul întregii zile politistii vor desfasura activitati pentru combaterea neacordarii prioritatii de trecere vehiculelor.

 Miercuri, 15 noiembrie, actiunile vor viza combaterea abaterilor savarsite de pietoni. Cei care vor stationa sau se vor deplasa neregulamentar pe drumurile publice vor fi în vizorul politistilor.

 Actiunile de joi vizeaza  sanctionarea celor care nu acorda prioritate de trecere pietonilor sau vehiculelor.

 În perioada 17 – 19 noiembrie, actiunile vor fi intensificate pentru depistarea celor care conduc cu viteza excesiva.

spot_img

LASATI UN MESAJ

Introduceti comentariul dvs.
Introduceti numele dvs.

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII