duminică, 3 martie 2024
2.9 C
Lugoj
spot_img

Incepe a noua editie a programului „Permis pentru viitor”. Cunosti un tanar care are nevoie de permis pentru a-si castiga existenta?

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

Programul prin care se plateste scoala de soferi pentru tinerii din medii defavorizate, a ajuns la cea de-a 9-a editie.

Solicitarile de finantare pot fi depuse pana la data de 24 ianuarie 2024. MOL Romania si Fundatia Pentru Comunitate au lansat o noua editie a programului „Permis pentru viitor”, adresat tinerilor din medii defavorizate, pentru care detinerea unui permis de conducere poate reprezenta atat o conditie, cat si un avantaj in obtinerea unui loc de munca, dar si un instrument util in extinderea atributiilor de serviciu. Prin intermediul acestui program, tinerii din mediile defavorizate pot beneficia de sprijin financiar pentru plata cursurilor scolii de soferi. Programul este organizat pe baza de concurs de proiecte. Tinerii interesati se pot inscrie online, sau pot trimite proiectele prin posta, pana la data de 24 ianuarie 2024. Formularul de inscriere si alte informatii sunt disponibile pe website-ul Fundatiei Pentru Comunitate – https://pentrucomunitate.ro/permis. Pentru acest program sunt eligibili tinerii care au varsta cuprinsa intre 18 si 25 de ani, indiferent de localitatea de resedinta, care provin din medii defavorizate si care isi doresc sa obtina un permis de conducere pentru categoriile B, C sau D, inclusiv pentru tractoare agricole sau forestiere, troleibuze si tramvaie. Formularul de inscriere si alte detalii despre programul „Permis pentru viitor” sunt disponibile pe site-urile www.pentrucomunitate.ro si www.molromania.ro.

spot_img

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII

Lucrarea era semnalizata, dar omul nu a fost atent. Lugojean ranit grav, dupa ce a plonjat cu trotineta electrica intr-o groapa cu ciment

Politistii lugojeni atrag atentia conducatorilor de trotinete electrice, pentru...

UPDATE: FEMEIA A MURIT ! Accident grav la Gavojdia. Femeie acrosata de un autocamion

O femeie a ajuns la spital in stare critica,...

Un primar PNL, atac la racolarile lui Simonis. Noi vom face alianta cu AUR

Decizia presedintelui PSD Timis, Alfred Simonis, de a “trasfera”...