miercuri, 24 iulie 2024
20.9 C
Lugoj
spot_img

Lugojeanca protejata de judecatori, dupa o poveste nefericita de dragoste. Fostul iubit i-a trimis o mie opt sute de mesaje si o suta de apeluri, dupa finalul relatiei

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

O lugojeanca a cerut sprijinul magistratilor, dupa ce s-a despartit de iubitul ei.

Femeia a obtinut un ordin de protectie, dupa ce le-a demonstrat judecatorilor ca este hartuita zi si noapte, de un individ cu care a avut o relatie de numai patru luni de zile. Cei doi s-au despartit dupa mai multe episoade violente ale barbatului, produse pe fondul consumului de alcool. La un an de la despartire, femeia a cerut ajutorul autoritatilor, sustinand ca este hartuita si urmarita aproape zi de zi. De cand cei doi s-au despartit, fostul iubit i-a trimis 1800 de mesaje si a sunat-o de peste 100  de ori.

Procurorii lugojeni au emis de urgenta un ordin provizoriu de cinci zile, iar judecatorii au decis o protectie pentru femeie, pentru urmatoarele sase luni. Printre mesajele transmise se numara si cateva amenintatoare, astfel ca autoritatile au considerat ca femeia este in pericol. In urmatoarele sase luni, barbatul nu mai are voie sa comunice in niciun mod cu fosta iubita si nu se mai poate apropia de ea, de locul de munca sau de domiciliu, la o distanta mai mica de o suta de metri. Politistii au primit sarcina, prin sentinta judecatoreasca, de a face verificari periodice si spontane, pentru a afla locul in care se afla agresorul. Incalcarea ordinului de protectie il poate plasa pe barbat in arest preventiv.

spot_img

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII