joi, 28 septembrie 2023
17.3 C
Lugoj
spot_img

Mr Concept Floral – Aranjamente florale deosebite pentru orice ocazie

Data:

spot_img
spot_img

Suntem incantati sa anuntam deschiderea florariei MR. Concept Floral in Lugoj, o florarie cu un nou concept, intr-o locatie dedicata celor care isi doresc buchete de flori impresionante si aranjamente florale elegante si unice.

Floristii din echipa MR. Concept Floral si-au propus sa ofere clientilor lor experiente de neuitat, prin oferirea de consultanta florala in alegerea florilor pentru evenimentul lor, cat si prin crearea de aranjamente personalizate, folosind florile cele mai proaspete si cele mai frumoase.

Veniti sa ii vizitati in noua locatie, situata in Lugoj, strada Nicolae Balcescu, nr. 5, unde echipa experimentata si talentata va sta la dispozitie, pentru a va ajuta cu alegerea celor mai potrivite flori si aranjamente pentru orice eveniment.

Mr. Concept Floral este o florarie deschisa zilnic, inclusiv in weekend, de luni pana duminica.

Pentru a lua legatura cu floraria Mr. Concept Floral, puteti suna la numarul de telefon 0769/023.715, afisat si pe pagina lor de Facebook. De asemenea, puteti vizita magazinul lor fizic, pentru a discuta personal cu unul dintre specialistii lor in aranjamente florale.

Fii unic, fii original prin Mr.Concept Floral!

spot_img

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII