vineri, 22 septembrie 2023
31.4 C
Lugoj
spot_img

Operatiune de salvare-cautare pe Timis, langa Lugoj. Jandarmii au scotocit cateva ore, dupa ce patru persoane s-au ratacit

Data:

spot_img
spot_img

Jandarmii lugojeni au fost solicitati in noaptea de vineri spre sambata, sa intervina pentru salvarea a patru persoane, care au iesit la o plimbare cu o barca si s-au ratacit pe malul raului Timis, in amonte de Lugoj.

Jandarmii au anuntat ca apelul la 112 a venit imediat dupa lasarea intunericului, după ce barca in care se aflau cele patru persoane s-a dezumflat si indivizii nu si-au mai putut continua drumul, nimerind intr-o padurice. Fara nici cea mai mica posibilitate de a se orienta in intuneric, oamenii au sunat la 112. “Cand pneul barcii a cedat si noaptea a cazut, au fost nevoiti sa-si ancoreze ambarcatiunea la malul raului si sa se adaposteasca in misterioasa padure din jur. Cu fiecare trecere a timpului, incercarile lor de a se orienta in intunericul padurii au devenit tot mai dificile. Panicati, au luat legatura cu autoritatile locale prin apel de urgenta. Imediat, echipa de salvare a Jandarmeriei a intrat in actiune! Experienta lor in operatiuni de cautare si salvare a fost pusa in practica, pentru a aduce in siguranta acesti aventurieri intr-un mediu necunoscut si potential periculos. Cu ajutorul semnalelor luminoase si acustice, jandarmii au reusit sa stabileasca un contact vizual cu grupul ratacit.”, au anuntat jandarmii lugojeni, care au povestit misiunea deloc usoara pe care au avut-o. Cele patru persoane au fost gasite in zona localitatii Maguri si au fost aduse la Lugoj. Din fericire, nici una dintre persoane nu a suferit vatamari, toți ajungand acasa in siguranta.

spot_img

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII