miercuri, 24 iulie 2024
20.9 C
Lugoj
spot_img

Patru clienti sunt internati in spital. Aproape 20 de persoane, printre care si copii, au cerut sprijinul medicilor, dupa ce au mancat la o pizzerie din oras

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

Cel putin 18 persoane au solicitat ajutorul medicilor, iar 11 dintre ei au ajuns la spital cu varsaturi si diaree, dupa ce ar fi mancat la o pizzerie din Lugoj.

Oamenii au inceput sa sune disperati la 112, incepand de miercuri. Echipajele de la ambulanta au fost coplesite de numarul mare de solicitari si au oferit consulturi, dar si transportul pacientilor la spital. Patru persoane sunt acum internate la spitalul din Lugoj, iar medicii sustin ca vor ramane sub supraveghere, pentru ca starea lor nu s-a imbunatatit. Toate persoanele care au ajuns pe mana medicilor sustin ca au consumat pizza cu sos sau ciorba de burta cu samnatana, de la Domacris Parc, un restaurant-pizzerie aflat in zona central a orasului. Echipe ale DSP si OPC au ajuns joi si vineri la Lugoj, in incercarea de a afla de la ce s-au intoxicat oamenii. Patronul pizzeriei Domacris Parc, Cristian Cornean, a declarat vineri dimineata, ca din bucataria restaurantului, au fost ridicate probe din produsele servite clientilor. “Nu stim nici noi ce s-a întamplat si de la ce! A fost ieri DSP-ul. Au luat probe de la sosuri, mancare, tot. Nu ne-au inchis, totul a fost in regula, la bucatarie mancarea depozitata conform standardelor lor. Nu ne explicam ce s-a intamplat, deoarece doar cateva persoane din numarul de clienti care au fost in ultimele zile, au avut probleme. Asteptam raspunsul analizelor. Pana atunci, nu ne ramane decat sa ne cerem scuze pentru cele intamplate. Multa sanatate tuturor!”, a precizat Cornean.

spot_img

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII

Până când se menține valul de căldură? Meteorologii au anunțat prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat prognoza meteo pentru...

Urmează câteva zile de răcoare. Prognoza meteo pentru perioada 1-14 iulie

 Administrația Națională de Meteorologie a anunțat prognoza pentru următoarele...