miercuri, 4 octombrie 2023
23.9 C
Lugoj
spot_img

Politistii au gasit in masina si un pistol. Cioban din Gavojdia, condamnat dupa ce i-a aplicat o corectie cu bata unui consatean

Data:

spot_img
spot_img

Un barbat din Gavojdia, a fost condamnat in prima instanta de judecatorii lugojeni, la un an de inchisoare sub supraveghere, dupa ce si-a terorizat un consatean.

Conform cercetarilor facute de politisti sub supravegherea unui procuror, pe fondul unui conflict mai vechi, ciobanul i-a aplicat consateanului o corectie cu o bata. Totul a inceput in luna ianuarie a anului trecut, cand cei doi s-au luat la cearta, in fata unui magazin din Gavojdia. Pentru ca victima a sustinut ca a fost amenintata cu un cutit, politistii au facut o perchezitie in masina de lux a ciobanului si acolo au descoperit un pistol neletal, dar care trebuia supus autorizarii. Oamenii legii au aflat ca nici posesorul si nici arma, nu erau in evidentele lor. In vara anului trecut, in luna august, cei doi s-au luat din nou la cearta in fara aceluiasi bar, insa, de aceasta data, ciobanul i-a aplicat mai multe lovituri peste corp, cu o bata cu varf de fier, victima avand nevoie de noua zile de ingrijiri medicale. Judecatorii lugojeni au decis ca ciobanul este vinovat de nerespectarea regimului armelor si munitiilor, precum si de loviri si alte violente si a fost condamnat la pedeapsa de un an de inchisoare, sub supraveghere. Pe langa faptul ca agresorul este obligat sa ii achite 7500 de euro daune morale victimei sale, acesta va trebui sa presteze si munca in folosul comunitatii. Sentinta nu este definitiva.

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII

S-a dat alarma in gara din Lugoj. Un incendiu de vegetatie s-a extins la un vagon dezafectat

Pompierii lugojeni au intervenit, marti seara, in statia CFR...

Dimineti tot mai reci. Prognoza meteo pentru perioada 2 – 15 octombrie

Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo, valabila...

Sef si adjunct nou. Schimbari la varful Politiei Lugoj

Inspectoratul de Politie al judetului Timis a anuntat ca...

Razboiul stelelor in „Mica Roma”. CSM Lugoj joaca Supercupa Romaniei cu casa inchisa

Se anunta un spectacol de zile mari la Blaj,...