sâmbătă, 23 septembrie 2023
33.6 C
Lugoj
spot_img

Poti juca si fara sa mergi in agentii. Biletele de la Loteria Romana, pot fi achizitionate si online

Data:

spot_img
spot_img

Pentru prima data in istoria Loteriei Romane, jucatorii pot achizitiona si online, bilete la jocurile loteristice traditionale.

Asadar, incepand din aceste zile, biletele la jocurile Loto 6/49, Joker, Loto 5/40, Noroc, Noroc Plus si Super Noroc, pot fi achizitionate prin accesarea sectiunii dedicate a site-ului oficial al Loteriei Romane, respectiv, www.loto.ro.

“Loteria Romana a demarat incheierea de parteneriate pentru vanzarea biletelor loto, prin intermediul unor aplicații online, AMPARCAT.RO fiind prima aplicatie care este in prezent disponibila jucatorilor. Pretul biletelor este acelasi cu cel din agentiile loto, iar castigurile se achita, ca si in cazul biletelor jucate in agentiile loto, conform Regulamentului privind organizarea si administrarea jocurilor de tip loto traditional in vigoare, in orice agentie loto proprie sau mandatara/la casieriile resedinta de judet/la sediile Punctelor de Lucru Judetene sau la casieria centrala a Loteriei Romane, in functie de valoarea acestora.”, a anuntat Loteria Romana.

foto : Shutterstock

spot_img

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII

Alerta in miez de noapte, la Lugoj. Pompierii au intervenit cu trei autospeciale

Trei echipaje ale pompierilor lugojeni au intervenit, in noaptea...

Nicio surpriza. Vremea ramane calda pentru aceasta perioada

Meteorologii au anuntat prognoza meteo pentru perioada 18 septembrie...