miercuri, 21 februarie 2024
9.9 C
Lugoj
spot_img

Un “utilaj” a starnit zambete printre lugojeni. Angajatii de la “Administrare Patrimoniu” au imprastiat antiderapant pe strazile din Lugoj

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

Zeci de angajati de la societatea care se ocupa de deszapezire, au iesit pe strazile din Lugoj, luni la amiaza, pentru a imprastia material antiderapant.

Chiar daca zapada nu s-a asternut pe sosele, ci doar pe trotuare in unele zone ale orasului, actiunea a avut loc pentru a preveni pe cat posibil inghetul, care este anuntat de meteorologi in urmatoarele ore. “S-a imprastiat material antiderapant manual pe Podul de Fier, Pasarela din Strand, Pasarela Cotu Mic, iar materialul a fost imprastiat mecanizat pe Podul de Beton si pe pasajul de pe strada Buziasului.”, au precizat reprezentantii administratiei locale pentru Lugoj Info.ro. Interventia echipelor care au actionat pe strazi a fost apreciata de lugojeni, dar in unul dintre cazuri, a starnit zambete. Pentru ca Podul de Fier este restrictionat pentru utilaje, combaterea poleiului si a depunerii de zapada s-a facut manual. Unul dintre angajati a fost nevoit sa se plimbe pe jos cu o sararita, fapt ce a atras atentia soferilor dar si a mai multor pietoni, care au si filmat interventia. Sararitele cu roti de cauciuc au intrat in aceasta iarna in dotarea celor care se ocupa de deszapezire, dar sunt foarte intalnite in centrele comerciale si in marile orase de la noi, deoarece permite imprastierea cu usurinta a materialul antiderapant in zone unde utilajele nu au acces si au avantajul de a putea fi folosite in conditii grele de iarna. Sararita poate fi utilizata pentru orice material antidepant si poate acoperi prin imprastiere o suprafata de 2-3 metri.

spot_img

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII

Normalitate. Parapeti de protectie montati intr-o zona unde s-a produs un accident mortal

Producerea unui accident soldat cu mortea unui om in...

Rafila “impresionat” de cum arata spitalul. “Asa ceva am vazut prin Vietnam”

Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a ajuns, sambata, intr-o vizita...