miercuri, 27 septembrie 2023
23.8 C
Lugoj
spot_img

In ce conditii iti poate modifica operatorul contractul de telefonie, internet sau televiziune?

Data:

spot_img
spot_img

Daca operatorul intentioneaza sa modifice unilateral clauze din contract (servicii oferite, tarife, mod de tarifare etc.), are obligatia sa isi informeze abonatii despre continutul modificarilor, prin intermediul unei notificari, cu cel putin 30 de zile inainte de producerea acestora. In acest interval, daca nu sunt de acord cu modificarile, abonatii pot renunta la contract fara a plati despagubiri.

Notificarea privind intentia de a modifica unilateral contractul trebuie sa fie transmisa de operator printr-unul din urmatoarele mijloace:

  • e-mail
  • SMS
  • contul de client al utilizatorului de pe site-ul operatorului, caz in care va fi insotita de un SMS si/sau e-mail de avertizare cu privire la transmiterea notificarii.
  • fax
  • scrisoare

Mijlocul ales de furnizor pentru transmiterea notificarii trebuie sa asigure transmiterea integrala a textului acesteia, fara a face trimitere la alte surse de informare. Daca furnizorul a modificat contractul fara sa te notifice sau nu te-a informat despre posibilitatea de a denunta contractul fara penalitati, ANCOM poate lua masuri. Sesizarile pot fi trimise prin mijloacele mentionate in sectiunea Sesizeaza ANCOM de pe siteul institutiei !

spot_img

LASATI UN MESAJ

Introduceti comentariul dvs.
Introduceti numele dvs.

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII