vineri, 31 martie 2023
9.9 C
Lugoj
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

La Lugoj, marfa furata se cara cu un BMW facelift. Condamnari in prima instanta, pentru hotii care au dat atacul la fosta fabrica de incaltaminte “Calapoade”

Data:

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Tinerii care in toamna anului trecut au intrat in cladirea fostei fabrici de pantofi “ Calapoade” din Lugoj, au fost condamnati.

Judecatorii lugojeni i-au gasit vinovati de furt pe doi barbati, care timp de cateva nopti, au iesit din fabrica cu mai multe bucati de fier si aluminiu si mai apoi, le-au vandut la fier vechi.

Indivizii au incarcat marfa intr-un autoturism BMW seria 3 E46 Facelift, insa au avut ghinionul ca pe strada Caransebesului, sa dea peste un echipaj de politie. Desi au tras pe dreapta masina si au stins farurile, politistii i-au abordat pe hoti si i-au luat la intrebari, dupa ce in masina au fost gasite mai multe bucati de fier si aluminiu. Hotii nu au recunoscut ca fierul a fost furat, insa politistii au refacut traseul masinii si asa au aflat ca indivizii au intrat in halele dezafectate de la Calapoade.

Cei doi au fost condamnati la trei si respectiv un an de inchisoare cu suspendare, pentru savarsirea infractiunii de furt calificat in forma continuata si asta dupa ce oamenii legii au stabilit ca acestia au intrat in curtea firmei trei nopti consecutive.

Decizia magistratilor lugojeni nu este definitiva si poate fi atacata cu apel.

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII