marți, 18 iunie 2024
26.9 C
Lugoj
spot_img

Un barbat din Lugoj, ridicat impreuna cu sotia lui, de politie. Cum s-au imbogatit in cateva luni

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

Un barbat si sotia lui din Lugoj, au fost ridicati de politisti, iar locuintele din Lugoj si dintr-un sat de langa Timisoara, le-au fost scotocite de anchetatori.

Politistii Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti – Serviciul Investigatii Criminale – Sector 3, au confirmat pentru Lugoj Info.ro, ca au fost puse in executare doua mandate de perchezitie domiciliara, intr-un dosar penal in care sunt efectuate cercetari privind savarsirea infractiunilor de inselaciune si fals informatic. Anchetatorii au anuntat ca prejudiciul in acest dosar este de aproximativ 25.000 de euro. Dupa ore intregi de audieri, politistii au ajuns la concluzia ca femeia nu stia despre ce facea sotul ei, acesta cheltuind banii la pacanele.

“Din datele si probele administrate in cauza, a rezultat presupunerea rezonabila ca, in perioada decembrie 2022 – mai 2023, un barbat ar fi postat pe mai multe site-uri un anunt umanitar, cuprinzand informatii contrare datelor realitatii, respectiv, ar fi prezentat cazul unei minore ce sufera de o boala incurabila. Astfel, banuitul ar fi solicitat si incasat, de la 250 de persoane, diferite sume pentru a fi folosite la tratamentul specific. In urma efectuarii perchezitiilor, au fost identificate si ridicate mai multe documente, despre care exista suspiciuni ca sunt falsificate, telefoane mobile si unitati de calculator, precum si trei carti de identitate falsificate. De asemenea, au fost identificati si ridicati 5.000 de lei si un card, in contul caruia se afla 21.000 de lei, sume ce urmeaza a fi indisponibilizate. Barbatul de 36 de ani a fost condus la audieri, fiind dispusa masura retinerii pentru 24 de ore. Ulterior, acesta va fi prezentat magistratilor cu propunere legala. Cercetarile sunt continuate de catre politisti din cadrul Serviciului Investigatii Criminale –  Sector 3, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 3, sub aspectul savarsirii infractiunilor de inselaciune (250 de acte materiale) si fals informatic.”, au declarat sursele Lugoj Info.ro.

Actiunea a beneficiat de sprijinul Inspectoratului Politiei Judetene Timis si al politistilor din Lugoj.

spot_img

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII